..skrämmande..

Ikväll ska vi ha Halloweenfest med barnen :-) Inget allvarligt utan bara utklädda sötungar och massa bus och skrämmande mat! Ska bli riktigt kul. Vi fixade även våra pumpor igår, en för varje i familjen. Tyvärr hann jag inte ta bilder igår men jag lovar att försöka hinna med det innan vi ska iväg till Oslo :-) Måste iväg och fixa lite överraskningar på lunchen för barnen ska leta efter det i skålar med läskigt innehåll :-)  Min syrra och brolla kommer med, alltid trevligt :-)

Annars är det bättre, förkylningen har släppt lite vilket är skönt. Var iväg och tränade igår på gymmet så nu sitter jag här med sjuk träningsvärk i mina ben. Vilka brutala övningar min kära man lurade på mig hehe... Sen har jag även börjat powerwalka med sis 3 ggr i vecka. Mycket roligare när man är två så man kan snacka lite skit under tiden, vi går ändå typ 45 mins varje gång :-)

Det här blev ett litet kort inlägg, nu måste jag jobba^^ Dock sitter jag här ensam..undrar var alla andra tar vägen?!

PoK

..trött och tråkig..

Känner mig inte alls på topp. Förkylning som inte vill ge med sig och ett beroende av nässpray jag vet kommer ta evigheter att ta mig ur. Väldigt stabilt -_-

Har inte alls kännt för att blogga. Dels för att min farmor gick bort för en vecka sen. Så himla hemskt :( fast jag vet att hon inte ville längre och att hon har det bättre nu så gör det ont! Blir begravning nästa tisdag...Kommer att sakna dig!!

Sen har även två av mina kottisar blivit sjukisar. Ludde är visserligen på bättringsvägen men Lovaliten är ynklig just nu, febrig och hostig stackarn! och jag som tänkte häromdagen att det var längesen hon var sjukis...hur typiskt är inte det då?!

Vickantickan ska ha Halloweengympa på onsdag så det har inhandlats tyll för att jag (läs sandi) ska sy en kjol till henne. Tänkte sen sy på spindlar på den, hoppas det blir fint. Sen ville jag köpa svart hårspray och sätta i fejkspindelnät med spindlar men jag blev för snål för den jag hittade hehe. Sen skulle jag måla kraftig eyeliner runt ögonen och knallröda läppar. Tanken är att de ska kuna gympa i dressen så det blir svart linne och svarta tajts under :) Kan bli fräsigt! (i hope atleast :P) Lovar att lägga upp bilder på snorpan sen :)

sen till helgen blir det Osloresa med girlsen :) Ska bli najs, men vi kan ju alla be en stilla bön att det inte blåÅåser. jag är ju egentligen lite halvrädd för att åka båt kom jag fram till haha. Sen jag fick barn är jag ju rädd för det mesta *fniss* Planen är redan uppgjord i huvudet hur jag ska få med mig töser och mig själv i livbåten samtidigt som jag måste ha med mig sandra och hennes gäng hihi. Fast nu hoppas jag ju då inte jag har jinxat hela grejen ;P

Poolen går framåt, nu är botten redo för gjutning så det lär väl ske inom det närmsta! har även tvingar gubben att måla klart hallen när jag är iväg! Så det hoppas vi att han gör :)

Nu kallar soffan på mig!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

PoK

..oj oj..

Det var ju då inte igår man bloggade! Skäms på mig!

Har hänt lite saker med under tiden :) Fast jag vet knappt om jag kommer ihåg allt hihi.

Jag har varit i Berlin en weekend med jobbet, riktigt roligt :-) Vill gärna åka dit igen för jag hann inte med allt jag ville se & göra!

Vickantickan har varit på sitt allra första skoldisco. Oj hjälp vad stor han har blivit! Hur gick det till liksom. Hon och Timea gick dit tillsammans :-) Och sötare töser får man leta efter!



Enligt Vickie hade det bara hänt en piiiiiinsam sak, en kille från 3:an hade frågat chans på henne :-O Tur ungen hade vett att säga nej haha.

Ikväll ska de ha Party tillsammans i en lokal vi hyrt. 18-21 kommer det vara full rulle :)

och sen var det ju då det här med minnet, nu kan jag inte komma på mer hahaha. Jo just det, vi har börjat på poolen. Så just nu har vi ett 8x4 stort hål 1,9 m ner i marken :O Det ser lite crazy ut! Gubben min håller på och donar och tanken är väl att han skall gjuta plattan snart.

Nu får jag återgå till min lilla sjukling som passande nog gått och fått feber idag, han skall lämnas till mina päron innan partajet.

Kram kram

RSS 2.0